Pronađite svog savetnika


IMAP-u se pridružuje nova partnerska firma u Portugalu – Invest Corporate Finance

Invest Corporate Finance iz Portugala pridružuje se IMAP-u u ulozi ekskluzivnog korporativnog finansijskog partnera za aktivnosti spajanja i preuzimanja u Portugalu.

Ponedeljak, 28. januara 2019. – Invest Corporate Finance iz Portugala pridružuje se IMAP-u u ulozi ekskluzivnog korporativnog finansijskog partnera za aktivnosti spajanja i preuzimanja u Portugalu.

IMAP je međunarodno partnerstvo za spajanja i preuzimanja i korporativno finansijsko savetovanje koje sada, uz portugalski tim, deluje u 40 država širom sveta. U 2018. godini, IMAP-ovi savetnici su zaključili 208 transakcija čija je vrednost veća od 10 milijardi USD (procena se zasniva na transakcijama čija je vrednost javno objavljena).

Tim preduzeća Invest Corporate Finance sastoji se od osam stručnjaka koji na različitim nivoima već više od 25 godina uspešno pružaju usluge savetovanja u velikim infrastrukturnim i korporativnim transakcijama, a njihovo iskustvo pokriva sektore komunalnih usluga, transporta, zdravstvene industrije, distribucije, industrijske proizvodnje, medija, hrane i pića i telekomunikacija. Invest Corporate Finance je zajednički poduhvat (engl. joint-venture) njegovog upravljačkog tima i jedne od glavnih portugalskih banaka za srednja preduzeća, Banco Invest.

Jurgis V Oniunas, predsednik IMAP-a, komentarisao je: „Želimo dobrodošlicu Gonçalu, Pedru i celom Invest Corporate Finance timu. Siguran sam da će imati ključnu ulogu u saradnji ne samo s našim timom s portugalskog govornog područja u Latinskoj Americi i Africi, već da će biti čvrsta veza za portugalska ulaganja širom Evrope i sveta.”

Gonçalo Vaz Botelho, izvršni partner i direktor firme Invest Corporate Finance rekao je: „Kao IMAP-ov partner, Invest Corporate Finance dobija mogućnost prepoznavanja i stupanja u kontakt s kupcima i investitorima, kao i s targetiranim preduzećima iz celog sveta, bez obzira na nacionalnost, jezik, kulturu i veličinu. Spoj globalnog dosega, lokalne prisutnosti i ličnih odnosa s potencijalnim investitorima i targetiranim poduzećima ključan je za uspeh većine projekata spajanja i preuzimanja.”

Pročitajte više o Invest Corporate Finance timu

Kontaktirajte nas
Povežite se sa savetnikom
M&A na tržištu srednjih kompanija je pun mogućnosti, a sa njim dolazi i pregršt opcija i modaliteta. Savetnik je vaš kompas. Kontaktirajte nas za konsultacije bez obaveza sa specijalistom za M&A, koji će pažljivo saslušati vaše nedoumice i dati iskrenu, nepristrasnu procenu najboljih sledećih koraka.
Our business is your business growth
VIŠE INFORMACIJA? 

KONTAKTIRAJTE NAS 

Želimo da čujemo od vas. Naš tim je uvek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.